top of page

OVER ONS

IFTech heeft jarenlange ervaring in grondwatertechniek, warmtepomptechnologie en thermische installaties. Samen met onze partners beschikken we over een uitgebreide kennis in de verschillende domeinen van geothermische energieopslag. Onze langdurige prestatiegarantie maakt ons bovendien uniek in de sector. IFTech werd opgericht in 2000 en ontwerpt sindsdien geothermische energiecentrales. Sinds 2010 realiseert IFTech geothermische installaties volledig in eigen beheer. Met ondertussen meer dan veertig installaties over heel België en in de UK kan IFTech putten uit heel wat ervaring. We geloven dat geothermische energie het duurzame alternatief is om gebouwen te koelen en te verwarmen. Dankzij onze activiteiten werken we samen met onze klanten aan een duurzame wereld en daar zijn we trots op. 

Voorstel_groepsfoto.jpg

Onze visie

 

Geothermische energieopslag maakt groene warmte en koude toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Door optimaal gebruik te maken van de thermische eigenschappen van de bodem zijn wij ervan overtuigd dat wij het hoogst mogelijke energetisch rendement kunnen halen.

Ons doel

 

Bij IFTech willen we onze klanten op een duurzame manier thermische energie leveren aan zo hoog mogelijke rendementen. Dit door geothermische installaties te bieden die op termijn aan een zo laag mogelijke kost (TCO) een zo hoog mogelijke opbrengst leveren.

Contact
bottom of page