Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)Sint Elizabeth Ziekenhuis, Turnhout (België)Mariaziekenhuis, Overpelt (België)Grosvenor Hill, Londen (VK)Stonehenge bezoekerscentrum (VK)Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)Sint Elizabeth Ziekenhuis, Turnhout (België)Mariaziekenhuis, Overpelt (België)Grosvenor Hill, Londen (VK)Stonehenge bezoekerscentrum (VK)Algemeen Ziekenhuis KLINA, Brasschaat (België)Campus Blairon, Turnhout (België)WCZ O.L.V. der 7 Weeën, Hoogstraten (België)RVT Sint Petrus, Turnhout (België)
HomePartnersContacteer ons

IFTech n.v.

IFTech onderzoekt de haalbaarheid, ontwerpt en onderhoudt geothermische energiecentrales. Daarenboven begeleidt IFTech de bijhorende subsidie- en vergunningsdossiers.

IFTech n.v. werd opgericht in 2000 naar aanleiding van de succesvolle beëindiging van een overheids­opdracht van het VITO ter promotie van ondergrondse energieopslag. Reeds van in het begin blinken ze uit in het "design" gedeelte dankzij de verworven internationale geologische en hydrologische kennis van de oprichtende participanten, IFTech International en AGT (adviesbureau grond­water­technieken). Sinds begin 2012 ook Benvitec, een krachtige partner met businessunits gespecialiseerd in praktische engineering, kwaliteitsvol realiseren, opstarten en onderhouden van installaties participeert, blinken ze ook uit in het "build" gedeelte.

IFTech is uw design & build partner voor geothermie projecten in binnen- en buitenland met langdurende prestatie garantie. Geothermische energieopslag is de manier om op een economische en ecologische wijze koeling en verwarming aan uw gebouw te leveren.

Laatste nieuws

Riverlight project

High efficiency Carrier chillers used in pioneering Ground Source London district cooling and heating scheme
2016-02-09

Designed and installed by ground source system designer and installer IFTech Ltd, the environmentally sustainable scheme is believed to be the largest open loop ground source project of its kind in the UK.

Door de keuze voor KWO gaat het OCMW van Lommel voor optimaal comfort en duurzaamheid

Koeling en verwarming met prestatiegarantie
2015-07-16

Het OCMW opent een nieuw Woonzorgcentrum 'Hoevezavel' aan de Jan Davidlaan in Lommel. Voor dit nieuwe woonzorgcentrum, dat plaats biedt aan 210 personen, kiest men voor de combinatie van comfort en duurzaamheid.

KWO-Installatie voor nieuwe hoofdzetel Groep Van Roey

2015-05-12

Als een der grootste spelers op de Belgische bouwmarkt wil Groep Van Roey zelf uiteraard het goede voorbeeld geven op het vlak van duurzaam bouwen. Dat brengen ze in de praktijk bij hun nieuwe hoofdkantoor in Rijkevorsel. Op het vlak van verwarming en koeling kiezen ze voor een KWO-systeem met betonkernactivering. Daarvoor doen ze een beroep ip IFTech.

WZC Stede Akkers bespaart tot 60% primaire energie

2014-04-23

Het vaktijdschrift 'Installatie & Bouw" publiceert in haar nummer van februari/maart een artikel over het WZC Stede Akkers in Hoogstraten. Iftech levert de koude-warmteopslag voor dit project.

Meer nieuws

Home

Geothermie

Diensten

Producten

Projecten Nieuws Vacatures Algemene voorwaarden